Els dos equips sènior del CG Puigcerdà reprenen l'activitat aquest cap de setmana amb dues cites importants. Dissabte a dos quarts de tres de la tarda, els nois de Barnola rebran a casa el seu immediat perseguidor, el SAD Majadahonda, que ha guanyat l'únic partit que ha disputat aquesta temporada. Per als grocs i negres serà el primer partit a casa, però no podran comptar amb el suport habitual de l'afició, ja que l'enfrontament es jugarà a porta tancada.
Després de dues victòries a domicili, els cerdans volen seguir invictes liderant la competició. Cal recordar que el cap de setmana següent es tornaran a enfrontar els dos conjunts a la pista madrilenya, així que qui surti victoriós dels dos partits serà previsiblement el líder de forma provisional.
Diumenge serà el torn de l’equip femení que rebrà el rival pirinenc, el CH Jaca, a les 14:00h de la tarda. Les cerdanes volen seguir coliderant la lliga a dues jornades d’enfrontar-se a les vigents campiones i màximes favorites, SAD Majadahonda. El conjunt de Puigcerdà podrà disposar amb la major part de la plantilla degut a l’aturada de competicions d’hoquei línia i el permís especial per desplaçar-se de les jugadores de l’equip.
Aquest partit, com el de l'equip masculí, es disputaran, com hem dit, sense públic. Així, doncs, des del club conviden els aficionats a seguir els enfrontaments per streaming.