El consell comarcal del Pallars Jussà haurà tret a contractació des de l’agost i fins a finals d’any prop de 2 milions i mig d’euros. L’ens comarcal destaca la importància d’aquesta xifra i més tenint en compte la situació de crisi econòmica provocada per la pandèmia, ja que repercuteixen directament al sector empresarial del territori.

Les diferents partides que s’han tret a contractació o bé estan previstes treure-les en breu van destinades a diferents obres i serveis de la comarca com ara la tematització de la xarxa de senders, concretament al projecte de Llorís, al museu paleontològic de la Conca Dellà, a la millora i manteniment de camins de la comarca, al sender natural de les Adoberies de Tremp, a l’abocador de Fígols, a la dinamització turística del parc del Pinell i al servei d’ajuda a domicili per al període 2020-2024.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ