L'ajuntament de Bolvir està portant a terme diversos projectes de millora al veïnat del Mas d'Aravó i al nucli de Talltorta. Concretament, en aquest veïnat s'ha ampliat la xarxa d'aigua potable per tal que les cinc famílies que hi viuen, i que ara s'abasteixen de pous, s'hi puguin connectar. Des del consistori han explicat que es tracta d'una actuació important per aquestes famílies i també per al negoci de turisme rural que hi ha en aquesta zona.

A Talltorta, el consistori ha estès l'enllumenat públic des del poble fins al pont del riu Querol. També hi ha fet arribar la xarxa de fibra òptica, aprofitant que fa uns mesos la Generalitat la va desplegar fins a la comarca.

Com que per portar a terme els tres projectes calia obrir rases a les carreteres secundàries, l'equip de govern ha optat per executar els treballs a la vegada. S'espera que finalitzin en els propers dies.
La inversió final de tot plegat es situa en 52.000 euros. D'aquests, 45.000 són per a l'extensió de la xarxa d'aigua potable, 5.000 per a l'enllumenat i 2.000 per a la fibra òptica.