L’Ajuntament de la Vall de Boí ha impulsat les obres de millora de diferents trams del salencar de Barruera. En aquest espai d’interès natural s’ha arreglat els camins que el ressegueixen i els ponts i les passarel·les que hi ha al llarg d’un recorregut per la zona humida d’especial interès tant paisatgístic com biològic amb combinació de zones de passeig i descans.

Aquest espai és fàcilment accessible des del poble mateix de Barruera i és una zona molt concorreguda tant per veïns i veïnes com per turistes i pescadors, ja que transcorre al costat del riu.

L’Ajuntament ha pogut dur a terme l’actuació gràcies al finançament del Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici a través d’una línia d’ajuts per al manteniment dels espais naturals protegits.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ