Les estacions d'esquí cerdanes es preparen per l'inici de la temporada d'esquí. Serà la primera en situació de pandèmia, després del tancament brusc de tots els complexos el passat mes de març. Nova senyalització, dispensadors de gel per desinfectar mans o promocionar el forfet recarregable per evitar cues, són algunes de les mesures que La Molina ja va aplicar a l'estiu i que seguirà fent quan arribin els esquiadors. Des de l'estació asseguren que s'està treballant amb la màxima normalitat per poder obrir tant bon punt les condicions de la neu ho permetin. A més, creuen que el fet que l'esquí sigui un esport a l'aire lliure en facilita la seva pràctica.

Des del complex han recordat que l'esquí és un dels motors de la comarca i que cal encarar la temporada amb optimisme.
Pel que fa a la contractació de personal, el director de La Molina ha assegurat que s'està fent la mateixa planificació de l'any passat.

Pel que fa a la resta d'estacions d'esquí de Cerdanya, també es preparen aquests dies per encetar una nova temporada tant bon punt la neu i les restriccions de mobilitat per frenar la covid-19 ho permetin.
Recordem que el conjunt de les estacions han elaborat un protocol per esquiar amb seguretat. Així, entre altres mesures, els usuaris hauran d'utilitzar mascareta per fer cua o pujar als telecadires però se la podran treure per fer el descens.
Malgrat les estacions es mostren optimistes, el sectors hoteler i de restauració veuen amb preocupació el futur, ja que són activitats econòmiques vinculades al turisme de neu.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR ESTACIÓ LA MOLINA