El Cadí La Seu s'enfronta a un rival directe a la lliga, duel a la pista de l'IDK Euskotren aquest divendres a les 8 del vespre. Les urgellenques són novenes a la classificació i el quadre basc és setè. Ambdós conjunts signen un inici de temporada similar: quatre victòries i cinc derrotes.

La temporada passada el quadre urgellenc no va jugar a la pista IDK per l'estat d'alarma de la Covid-19. El quadre basc destaca per tenir un potent joc interior amb peces com Toch Sarr i Mariam Coulibaly.

Després del comiat de Danni Williams com a jugadora urgellenca, la plantilla compta amb 10 membres, amb la novetat destacada de Yurena Díaz. La base tornarà a vestir-se de curt després de gairebé un any sense competir per la lesió al lligament anterior del genoll esquerre. Precisament Díaz es va lesionar en el partit davant el quadre basc, en un matx ajustat al Palau d'Esports, que se'ls va escapar a les urgellenques per 55 a 56.

El partit correspon a la desena jornada de lliga, abans de l'aturada per seleccions.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU