L’Ajuntament de Tremp ha aprovat al ple extraordinari d’aquest dimecres aplicar el superàvit pressupostari de 2019 destinat a política social enfront del Covid-19 a l’adequació d’un pis propietat del consistori per tal que realitzi la funció d’espai per al servei socioeducatiu.

Des de Compromís per Tremp es remarca que s’està totalment a favor del servei socioeducatiu però que s’ha abstingut a la votació perquè no considera que sigui l’espai adequat.

El percentatge que l’estat permet destinar del superàvit a aquesta finalitat equival a 24.000 euros. Actualment per la prestació del servei, que va quedar aturat per la pandèmia, s’ha arribat a un acord amb AlbaJussà per cessió d’espais fins a final d’any.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP