Segona defunció pel brot de Covid detectat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell segons ha notificat el centre hospitalari aquest dimarts. D'aquesta manera, el nombre de persones que han mort per coronavirus a la capital alt urgellenca des de l'agost és de set persones.
Aquest dimarts hi ha ingressats onze pacients al Sant Hospital per covid. A més, hi ha noranta-vuit casos positius aïllats a l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell,7 dels quals detectats en les darreres 24 hores. També hi ha dos-cents setanta-dos contactes estrets confinats.
Aquesta setmana s'ha encetat amb més bones dades pel que fa als indicadors epidemiològics. La taxa de transmissió de la malaltia aquest dilluns a l'Alt Urgell era per sota 1, que és el recomanat perquè la pandèmia no evolucioni. Concretament, era de 0,88. Així mateix, l'índex de risc de rebrot a la seu d'Urgell aquest dilluns ha disminuït en dos-cents quaranta-set punts, i s'ha situat en els 654 punts malgrat que continua sent alt. Aquest dimarts no s'han facilitat dades actualitzades sobre l'evolució de la pandèmia.