L'ajuntament de Puigcerdà ha tret a licitació les obres d'arranjament de la plaça Josep Pla, situada just damunt el taller d'Arts municipal, molt a prop dels ascensors que connecten la zona de l'estació amb el nucli comercial. El principal problema que es vol solucionar amb aquesta actuació són les filtracions d'aigua que hi ha a la plaça i que afecten el Taller d'Arts.

L'ajuntament invertirà 82.400 euros en impermeabilitzar la plaça i arreglar les humitats del taller d'Arts. El període d'execució dels treballs és de dos mesos i mig, un cop s'hagi formalitzat el contracte amb l'empresa que guanyi el concurs.
Recordem que l’equip de govern va impermeabilitzar l'any passat la placeta dels Bombers, damunt l’aparcament municipal, i en un futur preveu fer el mateix a la plaça de l’Alguer, on també hi ha problemes de filtracions.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ