L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Puigcerdà convoca el Concurs Imatges de Puigcerdà, que enguany arriba a la 21a edició. S'hi poden presentar un màxim de tres fotografies de totes les temàtiques: natura i paisatge, festes, tradicions o esport. Els participants poden ser professionals o aficionats i hi ha també una categoria juvenil de fins a 16 anys. Com sempre, la tècnica és lliure, en blanc i negre o color i han de ser inèdites, sense haver estat premiades en un altre concurs.

La presentació s'ha de fer a l'ajuntament, en format paper, serà d’una mida de 20x30 cm, sense muntar. Darrera s'hi han d'escriure el títol de l'obra, el pseudònim i la categoria. I en un sobre tancant les dades personals i un telèfon de contacte.

Hi ha temps per participar fins al 13 de novembre. El veredicte del jurat és coneixerà el 22 d'aquest mes. Les fotografies s'exposaran després al Museu Cerdà.

Hi haurà un premi a la millor col·lecció de 3 fotos de 300 euros, un primer premi de 200 euros, un segon de 150 i un tercer de 100. El premi juvenil també és de 100 euros.

Recordem que normalment aquest certamen es convoca al maig però enguany, degut a la situació sanitària, s'ha endarrerit uns mesos.