Alp ja disposa de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Seguint amb el projecte de l'antic equip de govern, l'ajuntament n'ha fet instal·lar un al nucli d'Alp i dos a la Molina, en espais propers a zones comercials i turístiques. D'aquesta manera, mentre els conductors recarreguen els seus vehicles poder visitar els atractius del municipi o fer ús dels serveis comercials i de restauració.

L’empresa REC Energy Solutions SL ha estat l'encarregada d’equipar el municipi amb els punts de càrrega i assumir-ne també el cost de la seva instal·lació. Així, doncs, l'actuació no ha suposat cap cost pel consistori. A més, l'empresa i l'ajuntament han acordat que el municipi rebrà un cèntim per cada quilowatt de recàrrega que se subministri.
A banda, d'Alp, altres municipis cerdans també han decidit instal·lar punts de càrrega per a vehicles elèctrics en llocs concorreguts. A Puigcerdà, per exemple, s'ha situat al Parc dels Quatre Camins, mentre que a Martinet s'han col·locat just a l'entrada de la població.

Parlen al vídeo: MARIA TIANA, REGIDORA URBANISME AJUNTAMENT ALP