El projecte Boscos de Muntanya ha pogut seguir endavant aquest estiu amb les diferents tasques malgrat la pandèmia. S’ha adaptat a les mesures i més de 300 voluntaris han pogut fer estades al bosc per treballar en la gestió dels recursos naturals. Aquest estiu s’han pogut mantenir els projectes a dos zones del Pallars Sobirà i a una del Ripollès. S'han recuperat 5 quilòmetres i mig de camins i 1,7 hectàrees de pastures. A més, s'han aclarit 11 hectàrees com a millora d'hàbitat.
Des de Boscos de muntanya es destaca la resposta excel·lent dels participants que s’han adaptat perfectament a les mesures de seguretat.
També enguany l'entitat ha rebut un prestigiós premi internacional que reconeix la constància, la implantació i la singularitat del projecte. Un fet que remarca la consolidació del projecte engegat fa 13 anys i li dona un impuls per encarar el futur.