L’Ajuntament de Tremp de Tremp valora molt positivament l’èxit de la fira del Codony virtual que s’ha celebrat aquest dissabte 31 d’octubre coincidint amb la dinovena edició del certamen. Al llarg de tot el dia es va anar penjant contingut a la pàgina web creada per l’ocasió que ha comptat amb prop de 2000 visites.

La fira estava programada per fer-se presencial i amb algunes activitats virtuals, però la situació de pandèmia i les noves normatives per frenar-la van fer que s’optés per una versió 100% virtual. Fet que serveix com a prova pilot per a propers esdeveniments. A més, a través de la plataforma de compra on-line delpallarsacasa.cat s’han efectuat unes 300 vendes de lots i productes promocionats a la fira.

També s’ha fet el concurs d’aparadors de Fira del Codony que ha comptat amb 12 comerços participants i la botiga guanyadora ha estat La Masovera.

www.firacodonytremp.cat
Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP