Aquest dilluns s'ha obert la convocatòria per l'atorgament de subvencions a clubs esportius de la Seu d'Urgell. Fins al dia 20 d'octubre, les entitats esportives poden presentar la seva sol·licitud de forma telemàtica a través de la web municipal esports.laseu.cat. Es tracta de la tercera convocatòria des que l'any 2018 l'Ajuntament de la capital alt urgellenca va recuperar aquesta línia d'ajuts.

El consistori urgellenc destina una dotació de 10.000 euros, que es repartirà entre les entitats esportives del municipi que sol·licitin l'ajut i que compleixin amb els requisits establerts en les bases reguladores d'aquesta subvenció.
L'atorgament d'aquestes subvencions es durà a terme abans no acabi l'any, quan s'obrirà el procés per a la justificació dels ajuts, que durarà fins al 15 d'octubre de 2021.

S'estableix que cada entitat esportiva tindrà una dotació fixa de 350 euros, sempre que, la suma de totes les quantitats fixes no superi els 5.000 euros, és a dir, el 50% de la partida, tal com s'estableix en les bases reguladores. La resta de diners fins a completar la partida, es repartiran segons la puntuació obtinguda per cada entitat en la valoració dels criteris establerts.
Els criteris fan referència al volum de despeses i ingressos de les entitats; al nombre de practicants totals i, entre ells, al percentatge de menors de setze anys i als de gènere femení; al nombre d'entrenadors titulats; a les iniciatives en l'àmbit social; i a la utilització d'instal•lacions esportives municipals.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA