El Cadí La Seu ha cedit en el duel català contra Spar Girona. Després de guanyar a Madrid dijous a la nit, les urgellenques han rebut el conjunt gironí dissabte a la tarda. Dos enfrontaments en menys de 48 hores, un esforç que ha passat factura al quadre urgellenc.
El derbi ha arrancat amb un ritme alt en anotació. El primer parcial s'ha tancat per, 14 a 18. El segon període les urgellenques han mostrat una alta intensitat defensiva, pel que han aconseguit limitar l'atac del Girona que s’ha quedat a 9 punts. A la segona meitat, semblava que el guió es mantenia, però les visitants han encaixat dos triples consecutius per ampliar l'avantatge a 9 punts. Les cames de les urgellenques han començat a pesar. Poca fluïdesa en atac i sense una defensa sòlida, les gironines han augmentat a 26 punts la diferència al marcador que finalment ha estat de 50 a 71.

La pivot Quin Dornatauder ha estat la màxima anotadora del conjunt urgellenc amb onze punts, seguida de la capitana, Georgina Bahí ha registrat 9 punts.
Amb un balanç de 4 victòries i 5 derrotes, el Cadí La Seu ocupa la 9a posició de la lliga empatat amb el 8è i 7è classificat, el Durán Ensino i IDK Euskotren. L'equip de Sant Sebastià és el rival urgellenc de la propera jornada, divendres al vespre.
Aquest dilluns el Sedis Bàsquet ha anunciat que l'escorta Danni Williams deixa de ser jugadora del primer equip. El club urgellenc i la jugadora han acordat la rescissió del contracte i la desvinculació d'ambdues parts. La nord – americana ha disputat 9 partits de lliga des de l’arribada al conjunt urgellenc aquesta temporada. Amb una mitjana de 19 minuts en pista, ha signat 6,3 punts i 2,6 rebots per partit. També canvis al Spar Girona, que ha destituït, l'entrenador Eric Surís. El nou tècnic és Alfred Julbe.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU