Aquest cap de setmana no hi haurà una nova jornada de lliga d'hoquei gel. L'equip femení tenia un partit a casa contra CH Jaca però el conjunt aragonès ha demanat ajornar-lo. La setmana següent hi ha programat un partit del sènior masculí contra el Majadahonda, que ja es va ajornar a principis de mes per la pandèmia. Si no hi ha res de nou, es jugarà finalment el proper dissabte. Això, sí, es celebrarà a porta tancada.
Els entrenaments per als dos equips sènior del club, masculí i femení, seguiran endavant els propers dies tot i que les darreres restriccions obliguen al poliesportiu de Puigcerdà a tancar les seves instal·lacions als socis.
Com que es tracta de competicions estatals, aquests equips podran seguir preparant els seus compromisos, adaptant els horaris al toc de queda i amb permisos i documentació extra per als jugadors i cos tècnic.
Els que els propers 15 dies no podran entrenar ni jugar són els equips infantils i juvenils. Malgrat tot, des del club esperen seguir treballant el que es pugui des de casa per tornar al gel un cop acabin les restriccions.