L'ajuntament de Puigcerdà preveu reprendre els treballs al nou Centre Cívic i Esportiu que s'està construint a tocar del poliesportiu. Després de la primera fase d'obres, el consistori ha tret a licitació la segona fase, pressupostada en 331.000 euros. Aquesta consistirà en fer l'estructura de la planta semi soterrada, és a dir, la solera, els pilars, els tancaments i el sostre. L'equip de govern i el Club Poliesportiu han acordat donar prioritat a l'ampliació del gimnàs.

Un cop comencin els treballs, el termini d'execució és de sis mesos.
El projecte contempla un edifici de dues plantes: la de sota es destinarà a usos esportius i la primera planta tindrà un ús social i cultural. En un primer moment, l'equipament havia d'albergar dues noves pistes de cúrling, que per ara no es faran. Pel que fa a la primera planta, també s'ha modificat el projecte inicial.

El cost de les primeres tres fases supera el milió d'euros, que finançarà l’ajuntament de Puigcerdà i el Club Poliesportiu. La xifra final del nou equipament es situava inicialment al voltant dels 4 milions d’euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ