L’Ajuntament de la Vall de Boí s’ha incorporat al Cicle Gaudí de Cinema. Tot i les restriccions actuals i l’atura del sector cultural que ha imposat el govern, la Vall de Boí reitera la seva aposta ferma per la cultura i, quan la situació ho permeti, començarà les projeccions previstes per l’última setmana de cada mes en un horari familiar a la sala d’actes de l’ajuntament, a Barruera.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de la Vall de Boí vol potenciar el consum de cinema de proximitat i fer-lo arribar als veïns i veïnes, tant del municipi com de la comarca.

La idea era començar, si la situació ho permet, aquest mes de novembre amb la projecció de la pel•lícula “La Boda de Rosa”, un film que fomenta la igualtat de gènere. En principi es preveu una sessió mensual, però depenent de la demanda es pot ampliar.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ