Una trentena d’establiments de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell han decorat els seus aparadors. En el marc de la Castanyada i amb el lema ‘LaSeu està de por” busquen promoure el comerç local.

En compres superiors a 30 euros als comerços guarnits, la Unió de Botiguers obsequia el client amb una paperina de castanyes. Així mateix, amb la proposta Ruta de les bruixes, s’anima als urgellencs i urgellenques a passejar pel centre de la ciutat.

També, per complir la tradició en aquestes dates de visitar els difunts per Tot Sants, l’Ajuntament de la capital alt urgellenca ha adaptat unes recomanacions en els cementiris de Castellciutat i de la Seu d’Urgell, per tal de complir amb les mesures anticovid anunciades pel PROCICAT.

Com els anys anteriors, el dia 1 de novembre hi haurà un autobús gratuït a disposició dels veïns i veïnes per arribar al recinte funerari urgellenc. El cementiri de la Seu estarà obert de les 8 del matí a les 7 de la tarda, el de Castellciutat tancarà una hora abans.

Parlen al vídeo: JUAN CARLOS SALAS, PRESIDENT DE LA UBSU - CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE SERVEIS CENTRALS I CULTURA