Les restriccions aplicades pel govern per frenar els contagis per Covid-19 tornen a colpejar el Tren dels Llacs. Ja no va poder començar la temporada amb normalitat a l’abril, quan ho havia de fer al juliol, el tancament de Lleida en va frenar la sortida i ara, ha hagut de tancar temporada un cap de setmana abans del previst. Aquest dissabte 31 d’octubre era l’últim viatge de la temporada que havia de fer el tren històric, però tampoc podrà ser. I els dies que ha pujat fins a la Pobla de Segur, tampoc ha emplenat tota la capacitat permesa.

Una temporada que ha durat 2 mesos, quan normalment en dura prop de 7 i que els últims viatges també han coincidit amb el tancament de la restauració. Tot això repercuteix directament a l’economia de la zona.

I tot i oferir el servei del trajecte durant aquests mesos, el tren també ha vist reduïdes activitats com l’animació o els tastos de productes.

Parlen al vídeo: SÒNIA ORTIZ, TÈCNICA TURISME LA POBLA DE SEGUR