El Cadí la Seu ha trencat la imbatibilitat del Movistar Estudiantes a la seva pista. El bon treball defensiu ha permès a les urgellenques sumar la quarta victòria a la lliga.

Un primer quart disputat, s'ha decantat per les visitants. A partir de llavors ha anat sempre per davant al marcador assolint un avantatge màxim d'onze punts, tot i que en el darrer període, la victòria urgellenca ha perillat quan les locals s'han situat a dos punts. Final frenètic amb un resultat de 56 a 59.

I, en menys de 48 hores, les urgellenques tenen un segon partit exigent contra Spar Girona. El quadre gironí arriba després de classificar-se per la fase de grups de l'Eurolliga aquest dimecres en superar per 76 a 54 al Sepsi. D’aquesta manera, l'equip de Romania jugarà a l’EuroCup on competirà al grup G, on hi ha el Cadí la Seu.

Aquest dissabte, derbi a les 7 de la tarda al palau d'esports. Ambdós equips ja s'han vist les cares aquesta temporada a Final de la Lliga Catalana. Les gironines van vèncer per 69-61.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU