Una de les activitats estrella d’aquesta tardor al Pallars Jussà i que ha caigut també per mesures de seguretat per contenir la pandèmia del Covid-19 ha estat el Cordevi. Malgrat haver adequat les activitats a les mesures vigents al moment del disseny del programa, a principis de setmana l’organització del festival ha decidit ajornar la programació d’enguany i es buscaran dates alternatives quan la situació millori. Una decisió presa d’acord entre els ajuntaments i productors que hi participen.
Aquest festival gastronòmic del Pallars preveia activitats fins al 8 de novembre i enguany havia posat molt èmfasi en el maridatge de productes agroalimentaris i cultura, sector fortament tocat per la crisi derivada de la pandèmia. En aquest sentit, el festival ha pres la decisió d’ajornar les activitats no d’anul·lar-les i preveu reprogramar-les quan sigui possible.