Aquest dissabte Tremp està de fira. Una fira especial i no només per ser la Fira del Codony, única arreu de Catalunya, sinó perquè enguany serà tota en format virtual. Tothom que vulgui podrà gaudir des de les 10 del matí de dissabte i fins les 8 del vespre d’un programa ple d’activitats per a tots els gustos i edats. Ja que a causa de les mesures per frenar la propagació del Covid-19, no es pot fer l’esdeveniment presencial, Tremp ha apostat per traslladar-ho a la pantalla. Al portal firacodonytremp.cat s’anirà penjant les gravacions de les activitats diverses: receptes i tallers de cuina, un vermut musical, presentació d’expositors i productes vinculats al codony que normalment es poden trobar a la fira, i fins i tot es podrà comprar. A través de la plataforma Del Pallars a casa o les botigues on-line de productors, el sector agroalimentari de la comarca ha preparat lots conjunts amb preus promocionals de fira. A més, s’obsequiarà als compradors amb una bossa de la Fira del Codony.
Després, aquestes activitats quedaran penjades al portal web durant el mes de novembre.