Cinquena mort per covid-19 a l'hospital de Cerdanya. El centre ha notificat el nou decés aquest dimecres. Es tracta d'una dona de 94 anys, veïna de Puigcerdà, que presentava diverses patologies prèvies. Recordem que, en els darrers dies, s'han registrat tres defuncions derivades de la covid- 19 en aquest hospital. En total, a Cerdanya s'han produït deu defuncions per aquest virus des del mes de març.

Actualment hi ha 2 persones ingressades per aquest virus i 2 més pendents de diagnòstic. Des de l'inici de la pandèmia, a l’Hospital de Cerdanya s’han detectat 216 positius, dels quals 93 han ingressat a l'Hospital de Cerdanya. Hi ha hagut un total de 18 trasllats.

A nivell comarcal, el nombre de casos positius acumulats és de 571.

Pel que fa a la situació epidemiològica ha empitjorat les últimes 24 hores al conjunt de l'Alt Pirineu i Aran. A Cerdanya el risc a passat de de 541 a 565, tot i que la part positiva és que la l'Rt ha baixat de 1,22 a 1,15.