La pandèmia de la Covid-19 no ha permès que la Seu d'Urgell acollís la 31ª edició de la trobada Empresarial al Pirineu. Tanmateix, tot adaptant-se al context actual, la jornada s'ha celebrat aquest dijous a la tarda de forma telemàtica, amb accés obert i gratuït.
El president de la trobada empresarial al Pirineu, Vicenç voltes, en el parlament de benvinguda, ha animat al sector privat a lluitar, assumir riscos en l'àmbit empresarial en temps d'incerteses, i progressar. També, en aquesta línia s'ha pronunciat el secretari general de vicepresidència i d'Economia i Hisenda, Albert Castellanos, en substitució del vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. Castellanos ha fet una petició als empresaris per fer un pas endavant.
El primer ponent de la jornada, el president de Lead to Change, Xavier Marcet, ha assenyalat que les empreses han de dissenyar estratègies però en el context actual és necessari flexibilitzar i revisar les planificacions. A més, Marcet ha destacat la consistència empresarial i en paral•lel, la centralitat del client.
Posteriorment, ha seguit la taula d'economistes i una taula d'empresaris. Les diferents intervencions de la jornada han abordat perspectives de la recuperació econòmica de la Unió Europa, centrades en els pilars com són la digitalització i l’ecologia.