Concentració aquest dimecres a les 7 de la tarda a la plaça dels Oms la Seu d'Urgell. Els mobilitzats han mostrat el rebuig a les detencions que ha dut a terme la Guàrdia Civil aquest dimecres contra una suposada trama de finançament irregular del procés. Els agents han detingut 21 persones, entre les quals hi ha empresaris propers a Junts per Cat i Esquerra per un suposat desviament de fons públics. La majoria dels detinguts estan acusats de prevaricació, malversació, blanqueig de capitals i, en el cas dels vinculats amb l’organització Tsunami Democràtic, d’altres delictes contra l'ordre públic.

D'aquesta manera, la capital alt urgellenca s'ha sumat a la convocatòria d'Òmnium Cultural de concentrar-se davant dels ajuntaments d'arreu del país amb el lema Prou Repressió, llibertat detinguts.

A l'acte s'ha llegit un manifest de denúncia de la repressió de l'Estat davant els registres i detencions d'aquest dimecres.

Parlen al vídeo: NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA D'ÒMNIUM ALT URGELL