Un pacient ha mort en les darreres hores per Covid-19, del brot detectat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. És la sisena defunció per coronavirus des del mes d'agost a la capital alt urgellenca. Aquest dimecres hi han ingressats al Sant Hospital, dotze pacients per Covid. El nombre de casos positius pel brot del centre hospitalari és de 32.

També s'ha detectat un brot a la residència del Centre Claror de la Seu d'Urgell. De moment s'ha diagnosticat deu positius entre els residents i tres professionals.

Precisament, la direcció del centre va a fer una crida per cobrir les baixes mentre la plantilla compleix l'aïllament.

A l'Àrea Bàsica de Salut de la Seu hi ha seixanta-vuit persones positives aïllades a domicili, i dos-cents quaranta-cinc contactes estrets confinats. L'índex de risc de brot a la seu ha disminuït en 176 punts en les darreres hores i és de 1.323. També s'ha reduït lleugerament la taxa de reproducció de la malaltia als 7 dies i és de 1.56.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES