L'ajuntament de Prullans té sobre la taula un projecte de renovació del seu casc antic. Concretament, el consistori preveu actuar a la plaça major i els carrers adjacents, on es canviarà la xarxa de clavegueram i la resta de serveis quedaran soterrats, al mateix temps que es renovarà el ferm. Des del consistori consideren que es tracta d'un projecte urbanístic important ja que permetrà millorar tota aquesta zona de Prullans.

El cost de l'actuació es situa en 462.000 euros, dels quals la Generalitat, a través del Pla únic d'Obres i Serveis, en finançarà 370.000. Això vol dir que l'aportació de l'ajuntament es situa en un 20% del total del projecte.

Es preveu que els treballs puguin començar la tardor vinent i que s'executin en el termini d'un any. Mentre durin les obres, s'hauran de fer talls puntuals en alguns carrers, tot i que des de l'ajuntament procuraran causar el mínim de molèsties als veïns i veïnes.

L'equip de govern ha afegit que es tracta de l'actuació més important d'aquest mandat. També ha avançat que està estudiant diferents opcions per donar un aspecte tradicional als carrers del nucli antic i mantenir l'encant del poble.

Parlen al vídeo: ALBERT MAURELL, ALCALDE DE PRULLANS