El Cadí La Seu es mesura contra el Movistar Estudiantes, un acabat d'ascendir de la lliga femenina 2. Les madrilenyes estan marcant terreny, ocupen la quarta posició a la classificació amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes. El conjunt urgellenc per la seva banda, amb tres victòries i quatre derrotes, és desè a la taula.

En la vuitena jornada de lliga, les urgellenques busquen la segona victòria fora de casa, i trencar la imbatibilitat de les madrilenyes a la seva pista.

El quadre madrileny destaca pel tir exterior, amb un encert del 38,2%, el Cadí en canvi registra una discreta anotació d’un 27,2% des de la línia de tres.

La referent del llançament exterior urgellenc és Georgia Bahí, que encara no està al 100%, tot i jugar alguns minuts en el darrer partit.
El matx es disputa dijous a les 9 de la nit a Madrid, i en menys de 48 hores, derbi català, el Cadí la Seu rebrà al Palau l’Spar Girona dissabte a les 7 del vespre.
Aquesta setmana el Sedis Bàsquet ha presentat el llistat de patrocinadors dels diversos equips del club per a aquesta temporada 20-21. El club urgellenc manté el suport, principalment d'empreses locals, per tal que cadascun dels equips compti amb el seu propi patrocinador. També s’ha fet pública la renovació de l'acord amb un dels proveïdors del Cadí La Seu, Iberian Sportech.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU