Aquest cap de setmana s’ha pogut gaudir de la dinovena edició de les Jornades Micològiques del Pallars Jussà. Unes jornades que han comptat amb conferència d’un expert i passejada pel bosc a la recerca de bolets i consells sobre seguretat i preservació del medi natural que ens envolta. Tot però sense moure’s de casa. En aquesta ocasió, i a causa de la situació de pandèmia que s’està vivint, el departament de turisme del consell comarcal del Pallars Jussà ha apostat per unes jornades virtuals, on el biòleg Evarist March ens ha passejat pels boscos pallaresos a través de la pantalla. Un dels patrimonis més preuats durant la tardor.

La passejada pel bosc encara es pot veure al canal de Youtube del Consell comarcal del Pallars Jussà, a l’espera que la vintena edició es pugui fer presencial.

Parlen al vídeo: FLORS ALBERT, TÈCNICA TURISME C.C. PALLARS JUSSÀ