Les artistes Glòria Muñoz i Penélope Clot han ofert aquest dimarts dues de les seves obres a l'hospital de Cerdanya, per agrair a la tasca que està portant a terme el personal mèdic per fer front a la covid-19. La iniciativa s'emmarca dins el projecte 'Omplim d'art els hospitals', organitzada per la Pigment Gallery de Barcelona, la qual proposa als artistes que escullin un centre on regalar una peça com a mostra d'agraïment. Tant la Glòria Muñoz, que passa temporades a la comarca, com la Penèlope Clot, que és de Das, van tenir clar que una obra de les seves col·leccions havia d'estar a l'hospital cerdà.

L'acte ha tingut lloc en una sala de l'àrea d'administració del centre sanitari i ha estat presidida pel director general de l'hospital, Vincent Rouvet, i el director adjunt, Xavier Conill. Ambdós han agraït la donació a les artistes i ja han avançat que les obres es situaran a la zona de recepció, per tal que tots els usuaris les puguin contemplar.

La iniciativa ha començat fa uns dies a l’Hospital Clínic de Barcelona i també s'ha portat a terme a altres centres sanitaris de Catalunya.

Parlen al vídeo: PENÉLOPE CLOT, ARTISTA PLÀSTICA - GLÒRIA MUÑOZ, PINTORA