Ja han finalitzat els treballs de millora a l'entorn de l'ermita de Sant Marc, a Puigcerdà. Els treballs, que s'han portat a terme en les darreres setmanes, han consistit en enjardinar la zona, instal·lar un reg, plantar arbrat i col·locar bancs i papereres. A més, també s'ha millorat el paviment de davant de l’ermita. Des de l'ajuntament puigcerdanenc van considerar que calia arranjar tot aquest espai, que és un dels més concorreguts del municipi.

L’actuació no han suposat cap cost pel consistori, ja que es tracta d’una compensació que ha fet l'empresa jardinera Chia a l'ajuntament. Aquesta hi ha invertit 22.000 euros.
El camí de Sant Marc, juntament amb la zona de Rigolisa, són itineraris planers propers al nucli urbà que veïns i visitants utilitzen per passejar o anar en bicicleta. A un extrem del camí hi ha una hípica i un golf i si es segueix el traçat uns mestres més, s’arriba al riu Segre i al municipi de Fontanals de Cerdanya.

La capella dedicada a St. Marc està al costat del mas de la família que la va fer construir. Cada any, al dia de St. Marc, el 25 de abril, s'hi celebra un aplec. Està inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ