L'ajuntament de Bellver de Cerdanya ha encarregat aquest vídeo promocional per donar a conèixer alguns dels productors agroalimentaris que hi ha al municipi i reconèixer la seva feina. El vídeo, que dura poc més de dos minuts, mostra la gran varietat de productes elaborats a Bellver, com ara confitures, embotits, formatges, farina, gelats o làctics, tot acompanyat d'imatges que conviden a tastar-los i a conèixer també el paisatge i el patrimoni del municipi.

El vídeo s'ha publicat a les xarxes socials aquest mes, coincidint amb la celebració de la fira ramadera que, recordem, només va comptar amb les parades multisectorials i no amb el concurs i mostra de bestiar.

La iniciativa compta amb la implicació del Consorci Gal Alt Urgell Cerdanya, els fons europeus Feder, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l'empresa Gustum.