L'equip femení del CG Puigcerdà segueix coliderant la competició, després de guanyar per la mínima a la pista del Txuri Urdin. Marcador 0-1, amb gol de Paula Giménez, i tres punts més que sumen les cerdanes.

El Puigcerdà va saber defensar amb força ordre i plantar cara a les davanteres blanc i blaves, molt actives en el primer període. La intensitat amb la que l’equip local desplegava el seu joc li va costar les primeres expulsions.
Una assistència de Merino cap a Giménez qui, sola davant de porteria, va aconseguir batre la portera local i anotar el primer i únic gol de l'enfrontament. Tot i això, el guió no va canviar i el Puigcerdà només aconseguia arribar a la porteria local en comptades ocasions.
Al tercer període, quan semblava que les grocs i negres tindrien opcions d’eixamplar el lluminós, un seguit d’expulsions va fer que juguessin en inferioritat durant molts minuts. La bona preparació física i gran col·locació defensiva, juntament amb la seguretat des de la porteria, va ser clau perquè el marcador no es mogués tampoc en aquest període.
A destacar el paper de la portera Moreno, que no va deixar passar cap dels 46 llançaments que va rebre per part de l'equip basc.
Amb la victòria, el Puigcerdà femení ha jugat quatre partits i segueix en el liderat empatat amb el poderós Majadahonda a 12 punts. Les segueixen Txuri Urdin i Huarte. La propera setmana les noies de Kulikov rebran la visita del CH Jaca.
Per la seva banda, l'equip sènior masculí no ha pogut jugar aquest cap de setmana, degut al confinament d'una part de la plantilla blaugrana