Aquest dissabte s’ha dut a terme la tercera jornada de neteja de rius al Pallars Sobirà a través d’IniciativaRius. Han participat a la jornada un centenar de voluntaris i s’ha localitzat un obús de la Guerra Civil. També s’ha fet extracció de 2 vehicles i ferralla i deixalles diverses.

Des de l’Agència de Residus de Catalunya es vol destacar la doble vessant que tenen accions com aquesta i felicitar als impulsors.

Aquest cap de setmana s’han extret 5 tones de material, que se sumen a les altres dos tones que ja s'havien tret en les dos jornades anteriors durant la setmana i que han quedat esposades a la plaça Caterina Albert per conscienciar de l’estat dels rius.
Aquesta és la novena edició de la neteja de rius que preveu realitzar l’última jornada el 31 d’octubre si la situació pel Covid-19 ho permet.

Parlen al vídeo: ALBERT VILAR, MEMBRE ASSOCIACIÓ ESPORTIVA PALLARS - JOSEP MARIA TOST, DIRECTOR AGÈNCIA DE RESIDUS DE CATALUNYA