7 dels deu últims duels entre Cadí La Seu i Bembibre, s’havien decantat per a les lleoneses. En la setena jornada de lliga, el conjunt urgellenc han trencat les estadístiques i s'ha retrobat amb la victòria, la tercera a la lliga, a casa per 66 a 54.
Tot i una bona arrencada per a les locals, el primer parcial se l'han endut les visitants per dos punts. El segon període, el Cadí ha capgirat el marcador des del tir interior. S'ha anat al descans amb empat a 39 punts.
El tercer quart ha estat decisiu per la victòria urgellenca, les visitants han estat 7 minuts sense anotar amb un parcial de 12 a 0. I tot i tenir el matx resolt, les urgellenques no han desaprofitat els darrers segons de matx per ampliar a 12 el resultat final.

Irati Etxari ha estat escollida MPV nacional de la jornada 7. La navarresa ha estat la màxima anotadora del partit amb 14 punts. A més, ha destacat en el control del rebot, i ha obtingut 22 punts de valoració.
El quadre urgellenc ha comptat amb Georgina Bahí, la capitana ha disputat alguns minuts després de la seva lleu lesió de turmell. El partit també ha suposat el retorn a casa de l'aler urgellenca Anna Palma, jugadora del Sedis Bàsquet les dues passades temporades.
El Cadí la Seu es manté la desena posició amb tres victòries i quatre derrotes. Amb el mateix balanç es troben el Durán Maquinaria Ensino i Campus Promete, el vuitè i novè classificat.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - JOSÉ JESÚS VÁZQUEZ, ENTRENADOR EMBUTIDOS PAJARIEL BEMBIBRE