S'eleven a 30 els casos positius per Covid del brot detectat al Sant Hospital de la Seu d'Urgell. En el darrer comunicat emès per la Fundació s'informa que hi ha 16 pacients afectats per coronavirus, 8 dels quals es troben ingressats al centre hospitalari i 8 estan aïllats al seu domicili.
Entre els positius també hi ha 13 professionals i una estudiant amb covid, que presenten símptomes lleus o bé són asimptomàtics. A més, hi ha 9 professionals confinats al seu domicili per ser contactes estrets, amb estudi inicial negatiu.
Aquest dilluns romanen ingressats 12 pacients per Covid-19, després de realitzar 1 nou ingrés i s'hagin donat dues altes en les darreres 24 hores. També hi ha seixanta-set positius confinats a domicili i dues-centes vint-i-quatre persones aïllades com a contactes estrets.
Pel que fa a l'índex de risc de brot a la Seu d'Urgell, ha disminuït en 114 punts en les darreres hores i se situa als 1.245 punts. La taxa de reproducció de la malaltia a l'Alt Urgell es manté respecte al dia anterior. És d'1.65.