Care Santos ha presentat aquest cap de setmana la seva darrera obra a Tremp. Es tracta de la novel·la Seguiré els teus passos. Un relat que se situa en bona part al Pallars Jussà, concretament al poble de Conques, però on també apareix Tremp. Precisament les 2 localitats pallareses on ha presentat la seva obra.

En el cas de la novel·la, la protagonista emprèn un viatge cap al Pirineu després d’assabentar-se que volen obrir la tomba del seu pare. Una història que arriba fins al 29 de gener de 1939, quan Barcelona va ser ocupada per les tropes de Franco.
És un dels pocs actes que s’ha fet a la zona aquest cap de setmana a presentació i l’autora ha aprofitat per reivindicar que la cultura és segura.

La presentació s’ha fet a la biblioteca Maria Barbal de Tremp amb aforament limitat i inscripció prèvia.

Parlen al vídeo: CARE SANTOS, AUTORA