L’Àrea Bàsica de Salut de la Seu d'Urgell registra seixanta-sis positius per covid aïllats a domicili i 332 contactes estrets confinats. Aquest divendres es troben set pacients ingressats per coronavirus al Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

Així mateix, s’han detectat 11 treballadors positius i una estudiant en pràctiques, tots ells asimptomàtics, i ja s’ha cribrat el 98% dels professionals. Des de dimecres, s’han realitzat 276 proves PCR al centre hospitalari, de les quals un 6,88% han estat positives.
L'índex de risc de rebrot a la capital alt urgellenca ha augmentat en 271 punts en les darreres hores i és aquest divendres de 896. També ha incrementat la taxa de reproducció de la malaltia a l'Alt Urgell. Ha passat de 1.17 a 1.42.
Pel que fa a l'àmbit escolar, aquest divendres s'ha reprès l'activitat lectiva presencial a l'escola pau Claris. El centre estava confinat després de sotmetre's a un cribratge massiu dilluns. De les 235 proves PCR realitzades s'han detectat 5 positius.

Els positius confirmats són 4 alumnes, pel que s'han confinat 2 grups. També ha donat positiu una monitora, pel que s'ha aïllat un grup de menjador.

En conjunt, hi ha 9 grups confinats de centres educatius de la Seu d'Urgell.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ESTHER COMA, DIRECTORA ESCOLA PAU CLARIS LA SEU D'URGELL