Partit fonamental per als interessos del Cadí la Seu aquest dissabte a casa contra el Bembibre. El conjunt urgellenc busca retrobar-se amb la victòria, seria la tercera a la lliga després d’encaixar dues derrotes consecutives contra València i Salamanca, els líders de la competició.

El quadre urgellenc és desè a la classificació, per la seva banda, Les lleoneses ocupen la part baixa de la taula amb un balanç d’una victòria i cinc derrotes, l’última aquest dimecres contra el València que es va imposar al quadre lleonès per 92 a 54. Tot i això, el tècnic del Cadí la Seu demana màxima concentració.

Després de dos partits sense la capitana Georgia Bahí, podria jugar alguns minuts. Una reaparició que beneficiaria la rotació de l’equip. El matx es disputa dissabte a les 8 del vespre al Palau d’Esports a porta tancada.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU