Les deixebles de l'entrenador Kulikov seran les úniques que disputaran una nova jornada de lliga aquest cap de setmana. El sènior masculí no tindrà partit, degut al confinament d'una part de la plantilla blaugrana. Tampoc els nois de les categories U20 i U18, per falta d'efectius a l'equip basc pel virus.
Així, doncs, la lliga femenina serà l'única que es celebrarà amb normalitat. Les cerdanes es desplaçaran a la pista del Txuri Urdin encapçalant la classificació, empatades amb el Majadahonda amb 9 punts.
Les de Donostia són un dels equips més forts de la competició i venen més rodades que des de Puigcerdà. La incorporació d’una portera estrangera a les files blanc i blaves sembla que els donarà més solidesa i regularitat. Serà, doncs, un partit complicat per les groc i negres que a més a més tindran baixes importants. Malgrat tot, l’entrenador no posa excuses i viatjarà amb ambició per aconseguir tres punts importants.