L'Associació Cerdanya Musical ha decidit ajornar l'estrena de Els Productors a l'estiu del 2021. La companyia tenia previst estrenar el seu nou projecte durant la Setmana Cultural del Roser del juliol, però la pandèmia va obligar-la a fixar nova data: finals de novembre. Finalment, però, tenint en compte la situació sanitària i les mesures aplicades recentment per la Generalitat, l'associació ha optat per traslladar l'estrena a l'estiu vinent.

Així, doncs, els nombrosos veïns i veïnes que esperen l'estrena d'aquest nou musical hauran d'esperar la Setmana Cultural del 2021, que normalment es celebra a finals de juny i principis de juliol.

La companyia confia en poder reprendre aviat els assajos grupals, encara que sigui en grups reduïts i seguint els protocols de seguretat.

Els espectadors d'aquest musical coneixeran un productor de Broadway que, juntament amb un comptable mediocre, planeja fer una estafa produint una peça que sigui un fracàs financer. Pretenen aconseguir 2 milions de dòlars per produir una obra que costi molts menys, quedar-se amb la resta i retirar-se a Rio de Janeiro. Però no tot resultarà com ells esperen.

Serà el novè musical que estrena la companyia cerdana, després d'altres com Grease, Moulin Rouge o El rei lleó.

Parlen al vídeo: JOAN MONTIEL, DIRECTOR ASSOCIACIÓ CERDANYA MUSICAL