Tot i plantar cara durant la primera meitat, el Cadí La Seu no ha pogut abatre el líder de la lliga. El Perfumerías Avenida segueix invicte amb sis victòries, mentre que les urgellenques, que són desenes, han encaixat la quarta derrota a la competició regular.
El conjunt urgellenc, amb nou jugadores per la baixa de les dues capitanes Bahí i Díaz, ha sortit imprecís. Però ha estat capaç de reaccionar a partir d'un bon treball defensiu, i s'han endut el primer parcial 15 a 16. El ritme de joc ha estat alt en el segon període i s'ha anat al descans amb 5 punts d'avantatge pel Salamanca.
Després del pas pels vestidors, les locals han augmentat la intensitat defensiva, i les urgellenques no aconseguien anotar. Irati Etxarri ha trencat la sequera, però el quadre urgellenc no ha tingut opció de capgirar el partit.

El marcador final ha estat 70 a 50, vint punts de diferència que no reflecteix el treball de les visitants.

Tiffany Hayes, amb vint punts, ha estat la màxima anotadora per a les locals, i del conjunt urgellenc ha estat Serena-Lynn Geldof amb 13 punts. I com detall de partit: el Sedis Bàsquet ha vestit una equipació de color rosa en solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU