El proper 25 de novembre es celebra el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Per aquest motiu, el Consell Comarcal de Cerdanya ha organitzat dos tallers per a joves que es portaran a terme on-line, degut a la situació sanitària. Aquests tindran lloc els dies 4 i 5 del mes que ve.

Un dels tallers s'adreça als nois d'entre 12 i 16 anys i es dedicarà a la prevenció de les agressions masclistes. L'altre va dirigit a les noies d'aquesta mateixa franja d'edat, les quals podran conèixer eines per a l'autodefensa digital. Les dues xerrades començaran a les sis de la tarda i tindran una durada d'una hora i mitja.

A banda d'aquestes propostes, durant el mes de novembre l'ens cerdà organitza altres activitats adreçades tant a professionals, com al personal tècnic municipal i càrrecs electes o pares i mares.
Per participar-hi caldrà inscriure's prèviament.

Recordem que l'any passat el Consell Comarcal ja va organitzar un seguit d'activitats, en aquell cas totes presencials, amb motiu del dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.