Compromís X La Seu planteja noves mesures per garantir el dret a l'alimentació i la reactivació de bars i restaurants. El grup municipal posa sobre la taula el tiquet menjador, una fórmula adreçada a persones vulnerables i que suposaria un ingrés extra per al sector de la restauració.

El grup de l'oposició suggereix un preu econòmic del tiquet i que estigui subvencionat per l’ajuntament. Compromís farà arribar aquesta proposta a l'equip de govern en la propera comissió d'atenció a les persones programada per a la setmana vinent.

Una altra mesura que ja ha demanat Compromís és una major dotació de productes frescos al Banc dels d’Aliments. Així mateix, ha reclamat més beques del 100% per alumnes en situació vulnerable i suport a les famílies en període no lectiu.
Sobre aquesta qüestió, en el ple del mes d'octubre de la Seu d'Urgell es va aprovar parcialment una moció de la CUP per garantir l'alimentació saludable.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA DE COMPROMÍS X LA SEU - MARIAN LAMOLLA, TINENT D’ALCALDE D’ATENCIÓ A LES PERSONES