L’Ajuntament de Tremp ha fet balanç dels tràmits atesos des de la implantació de la cita prèvia per realitzar gestions a aquesta administració local i en destaquen un gran volum d’atencions. Concretament des del mes de juny s’han atès a més de 1.100 sol·licituds de cites prèvies. De les quals, la meitat han estat tràmits relatius al padró d’habitants i a la generació de certificats digitals. També les llicències d’obres, gestions a l’habitatge i el dispositiu d’inserció laboral han rebut una setantena de sol·licituds cada un.
Des del mes de juny és necessari demanar cita prèvia per realitzar gestions a l’Ajuntament i es pot fer via telemàtica o per telèfon. També s’ha habilitat una zona d’atenció a la planta baixa on es desplaça el treballador concret per evitar els desplaçaments pels diferents departaments de l’edifici.