El Festival Interfado arriba per primera vegada al Pirineu. En la novena edició del festival s'havia programat inicialment un concert a la seu d'Urgell, una ciutat amb una nombrosa presència de població portuguesa. Finalment se celebrarà a Organyà, després que el consistori urgellenc decidís cancel•lar les activitats amb públic.

La programació del festival va arrancar a la ciutat de Lleida el dia 17. La segona actuació és aquest divendres a les 9 del vespre a Organyà a càrrec dels gallecs ISGA Collective.

L’escenari del concert a l’Alt Urgell és el Centre Cívic d’Organyà amb una proposta musical que combina tradició i innovació.

El Festival Internacional de Fado de Catalunya finalitza el 31 d'octubre. I, l'organitzen la Fundació Orfeó Lleidatà i l'Ajuntament de Lleida, amb la col•laboració especial del Consolat de Portugal a Barcelona i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

Parlen al vídeo: CAROLINA BLÀVIA, DIRECTORA DEL FESTIVAL INTERFADO