L'Hospital de Cerdanya ha confirmat la segona defunció per covid-19 des de l'inici de la pandèmia. Es tracta d'una dona de 61 anys que prèviament havia estat ingressada en un centre de l'Alta Cerdanya amb pluripatologia. Recordem que la primera mort pel virus a l'hospital transfronterer es va registrar el 31 de març.

Segons dades facilitades per l'ajuntament de Puigcerdà, a Cerdanya s'han produït en total 7 defuncions per covid-19 des de l'inici de la crisi sanitària.

Aquest dimarts, a l'hospital cerdà hi ha tres persones ingressades amb coronavirus i dues més pendents de diagnòstic.

El total de casos positius acumulats a la comarca és de 506 casos.

Pel que fa al risc de rebrot, aquest ha crescut lleugerament en les darreres hores, passant de 356,88 a 482,05, mentre que la taxa de reproducció de la malaltia torna a superar la barrera de l'1 i passa de 0,85 a 1,31.