El Departament de Salut ha intervingut la residència geriàtrica de Bellver de Cerdanya. Per estabilitzar la situació al centre residencial, el Departament n'ha assignat provisionalment la direcció i la gestió, fins ara en mans de la Fundació Pública de Serveis Sant Roc, a la Fundació Hospital de Puigcerdà, segons un comunicat de premsa.
La conselleria ha informat que les dotacions de personal que siguin necessàries al centre les aportarà des d'ara la nova gestora i el personal actual quedarà sota la seva direcció. Aquesta intervenció té l’objectiu principal de "realitzar un pla d’actuació que garanteixi la viabilitat tècnica de la residència en el seu conjunt, tant en aspectes sanitaris com socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mig termini.
Salut ha adoptat aquesta mesura després que de detectar-se al centre 11 casos positius de covid-19, entre els 29 residents. També hi ha 5 treballadors afectats.