Després de rebre el València a casa dissabte caure en un partit molt disputat, el Cadí la Seu té un nou repte d’alçada contra un dels equips forts de la lliga el Perfumerías Avenida. El tècnic del Cadí la Seu subratlla que hauran de fer un partit molt complet si volen competir-lo.

El Perfumerías és líder, amb cinc victòries, empatat amb el València i Spar Girona. Per la seva banda, el conjunt urgellenc ocupa la vuitena plaça amb un registre de tres derrotes i dos partits guanyats.

Dos enfrontaments en una mateixa setmana per a les urgellenques dimecres a dos quarts de nou del vespre juguen al pabelló Wurzburg de Salamanca i dissabte al Palau rebran el Bembibre. El conjunt urgellenc afronta la jornada intersetmanal amb una plantilla de 9 jugadores. La capitana Georgina Bahí no arriba per la lesió al turmell.

En aquest partit, el Sedis Bàsquet lluirà una equipació de color rosa, per sumar-se a la lluita contra el càncer de mama.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU